Glamping Pec

Glamping PEC je majhna vasica s štirimi hišicami na idilični lokaciji ob reki Dravi, v neposredni bližini Gostilne PEC.

Vsaka hišica je opremljena z osnovnimi potrebščinami (posteljnina, brisače, šampon in milo) ter z klimo/gretje, TV, WIFI, čajnim kotičkom in Mini barom. Na televiziji imate tudi brezplačen dostop do Netflixa.

Pred hišico, na terasi z ležalniki, lahko uživate v pogledu na gore, sončnem vzhodu ali pa se sprostite v svojem lastnem zasebnem vročem jaccuziju pod zvezdnatim nebom.

V zanimivi in inovativni kombinaciji ustvarjalne notranjosti hišic in neokrnjene narave, lahko pozabite na budilko, tukaj vas bodo prebudili sonce in ptičke.


ALL Inclusive LIGHT - V letu 2024 je na voljo ALL Inclusive LIGHT, kjer je skoraj vse vključeno v ceno, preveri zavihek ALL Inclusive LIGHT!

Zraven naše pravljične vasi pa se nahaja Gostilna Pec, ki že več kot sto let odpira svoja vrata vsem, ki radi uživajo v kulinaričnih in vinskih dobrotah. Vsaka jed je kombinacija lokalnih posebnosti s sodobno kuhinjo. Z idilično naravo se ujemajo tudi z okusom urejeni notranji prostori Gostilne PEC, v kateri se vsakodnevno trudijo zadovoljiti kulinarične zahteve njenih gostov.

Prav tako imamo, med toplejšimi meseci, v ponudbi košarico za piknik v dvoje. Po dogovoru vam natakarji iz Gostilne PEC pripravijo odejo, ki si jo razgrnete ob reki Dravi, nato pa lahko uživate v pripravljenih dobrotah.

Na parkirišču imamo brezplačno polnilnico za električne avtomobile.

AKTIVNOSTI
V Selnici ob Dravi je označena Jabolčna učna pot za kolesarje in pohodnike. Osrednja točka poti je muzej na prostem pod kozolcem. Le ena od ponudb na poti je ogled Vrablove domačije s kozjo farmo. Vidite lahko vzrejo koz, poskusite kozje mleko in izdelke. Na različnih točkah lahko kupite domače pridelke.
Na Fali v Dravski dolini si lahko ogledate muzej najstarejše hidroelektrarne na reki Dravi.
Sprehodite se lahko po Botaničnem parku Viltuš - posebnost Viltuškega gradu.
Na voljo imate tudi pohod Po poteh kapelic (V občini Selnica ob Dravi najdemo številne sakralne objekte).

NOVO:
Za naše goste imamo na voljo ribiške karte, s katerimi lahko ob reki Dravi ulovite ribico ali dve. Vabljeni ribiči, naša lokacija ob reki Dravi je idealna za počitek in čakanje na kakšen ulov..


Na drugi strani Drave, oddaljene le 5 minut vožnje, se nahajajo Ruše. Športni park Ruše nudi med zimo veliko drsališče, med poletjem pa bazenski kompleks. V ponudbi imajo še wellness, kegljišče in zunanja igrišča.

Ljubitelji aktivnih počitnic se lahko pozimi odločate za smuko na Mariborskem Pohorju, poleti pa s kolesom prevozite kolesarsko pot iz Ruš do centra Maribora, od tam pa proti Ptuju ali pa sledite projektu "RIDE RUŠE" (http://www.ride-ruse.com/) , kjer so označene krožne kolesarske poti ter ostale podporne infrastrukture za kolesarje na območju Ruškega Pohorja in Ruš.

Sama lokacija ob reki Dravi z dostopom do reke, je lahko odlična izhodiščna točka za SUP, ribolov ali pa sprehod po okoliškem gozdu in travnikih.

Hram kulture Arnolda Tovornika je kulturno turistično informacijski center s knjižnico Selnica ob Dravi. V pritličju je turistično informacijska pisarna (TIC SELNICA OB DRAVI), ki je tudi prodajno mesto za vstopnice sistema Moje karte. Hram kulture organizira številne kulturne prireditve.

Koledar dogodkov si lahko ogledate na: https://www.hramkulture.si/koledar
S koriščenjem nastanitev PEC pridobite 10% popust na nakup vstopnic v pisarni TIC-a v Hramu kulture Arnolda Tovornika.

V poletnem času priporočamo kopališče Mariborski otok, ki se nahaja malo pred Mariborom, je cenovno ugodno, prenovljeno v letu 2023 in primerno za vse. Bližina termalnih kopališč Fontana in Habakuk pa vam omogoča, da si, ne glede na letni čas, pričarate pravcato vodno doživetje.

Sama bližina Maribora odpira veliko možnosti za raziskovanje tega mesta.

Predvsem pa je naša Glamping vasica primerna za odmik na samo, relaksacijo pod soncem, uživanje v masažnem bazenu..
Naša destinacija je idealna za gurmane - bližina Gostilne PEC..
Idealni dopust v naši vasici je romantična večerja v Gostilni PEC, nato pa romantični oddih v vročem jacuzziju pod zvezdnatim nebom.

POMEMBNE INFORMACIJE

Prihod v Glamping PEC je po 14.00 uri. Ob rezervaciji označite uro prihoda. Prosimo, da pred prihodom vnesete VSE podatke o VSEH gostih v povezavo, ki jo prejmete na email. Ključe se prevzame v Gostilni PEC do 18. ure. Po tej uri prosim pokličite na 041 302 700.
Odhod je do 10.00 ure.

Ob rezervaciji poravnate 30% avans, ki velja kot potrdilo rezervacije. Za vse informacije smo vam na voljo na telefonski številki 041-302-700 ali preko emaila info@glamping-pec.si.

Hišni ljubljenčki so dovoljeni. Doplačilo za bivanje hišnih ljubljenčkov je 20,00 ‎€/noč z vključenim DDV.

Pripravo jacuzzija računamo 30€ (enkratno doplačilo).

Termini v tabelah hišk, ki so obarvani belo so prosti termini, termini obarvani oranžno so zasedeni termini, termini obarvano z rumeno so termini, ki jih je nekdo rezerviral, vendar še ni poravnal avansnega računa.

Turistično takso poravnate ob prihodu. Cena turistične in promocijske takse za Občino Selnica ob Dravi znaša 1,50 €/noč za odraslo osebo ter 0,75 €/noč za otroka med 7 in 18 letom.

DDV 9,5% je vključen v ceno.

PRAVILA GLEDE ODPOVEDI PO PLAČILU AKONTACIJE:

V primeru odpovedi ali spremembe rezervacije, ki je bila sporočena pisno na naš elektronski naslov, veljajo naslednji odpovedni pogoji:

  • Za odpoved nad 30 dni pred prihodom se gostu vrne 80% predplačila na njegove stroške.

  • Za odpoved manj kot 30 dni in več kot 15 dni pred prihodom, se predplačilo ne vrne, gost pa lahko koristi predplačilo v naslednjih 12. mesecih.

  • Za odpoved manj kot 14 dni pred prihodom se predplačilo ne vrne.

  • V primeru neprihoda bomo obračunali 100% vrednost namestitve.

Hitro iskanjeNadaljuj